AJOFM CONSTANTA
LOCURI DE MUNCA IN UNIUNEA EUROPEANA PRIN RETEAUA EURES
    19.07.2018
TARA MESERIA LIMBA STRAINA CERUTA SALARIU
Austria Chelner limba germana nivel B1 si limba engleza nivel A2. intre 1.500-1.900 euro/luna net.
Austria Bucatar limba germana nivel A2 sau limba engleza nivel B1. intre 1.500-2.000 euro/luna net.
Austria Camerista limba germana nivel A2 . intre : 1.400-1.600 euro/luna net
nr. locuri de munca: 300  
Belgia Tehnician limba engleza- bine, limba franceza-incepator 2000 - 3000 euro brut/luna in functie de experienta, competente
nr. locuri de munca: 2  
Franta Angajat polivalent in domeniul hotelier franceza 9.88 euro pe ora
nr. locuri de munca: 1  
Germania Ospatar pentru banchete (f/b) Cunostinte bune/foarte bune de limba germana si engleza) nivel B1/B2 Salariul oferit este de 2329 euro brut/luna.
Germania Mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare (f/b) Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,51 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu.
Germania Montator instalatii electrice (f/b) Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 12 euro brut/ora, la care se adauga suplimentele din sectorul de activitate, conform contractului colectiv de munca.
Germania Electrician in constructii (alternativ electrician joasa, medie si inalta tensiune sau industrial) Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,83 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu.
Germania Electrician Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora.
Germania Instalator Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora.
Germania Lacatus Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora.
Germania Sudor Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 10,50 euro brut/ora.
Germania Sofer automacara Cunostinte bune de limba germana sau engleza - nivel B1 Salariul oferit porneste de la 15 euro brut/ora, in functie de experienta profesionala.
Germania Operator excavator Cunostinte bune de limba germana sau engleza - nivel B1 Salariul oferit porneste de la 15 euro brut/ora, in functie de experienta profesionala.
Germania Sofer camion pe distante scurte Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de aprox. 2200 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pe distante lungi Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza - B1 Salariul oferit este de 3000 euro brut/luna, conform contractului colectiv de munca.
Germania Sofer camion pe distante lungi Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza - B1 Salariul oferit este de 2500 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pe distante scurte Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna.
Germania Tehnician instalatii (f/b) Cunostinte bune de limba germana si engleza - nivel B1 Salariul oferit este de aprox. 3500 euro brut/luna.
Germania Ospatar (f/b) Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2 Salariul este negociabil, in functie de experienta profesionala.
Germania Bucatar (f/b) Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 8,84 euro brut/ora.
Germania Tehnician in domeniul electric - tehnologie de automatizare (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 2500 euro brut/luna.
Germania Tehnician in electronica (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 2500 euro brut/luna.
Germania Montator schele (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 11 - 15 euro brut/ora.
Germania Ospatar pentru banchete (f/b) Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2329 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Barman (f/b) Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Personal intampinare oaspeti (f/b) Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Receptioner (f/b) Fluenta in limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Commis de cuisine (f/b) Cunostinte bune de limba germana si engleza Salariul oferit porneste de la 2168 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Sofer autobuz (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit porneste de la 2450 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pe distante scurte (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 si de limba engleza - nivel B1 Salariul oferit este de 1900 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pe distante lungi (f/b) Cunostinte de baza de limba germana - nivel A1 si de limba engleza - B1 sau romana Salariul oferit porneste de la 2000 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pe distante lungi (f/b) Cunostinte de baza de limba germana - nivel A1 si de limba engleza - B1 sau romana Salariul oferit porneste de la 2000 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pe distante scurte si lungi, la nivel national (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza/poloneza/rusa - nivel B1/B2 Salariul oferit porneste de la 1900 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pe distante lungi (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza/poloneza/rusa - nivel B1/B2 Salariul oferit este de 2600 euro brut/luna.
Germania Sofer camion pentru transport pe intreg teritoriul Germaniei (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de aprox. 2350 euro brut/luna.
Germania Macelar Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 8,84 euro brut/ora.
Germania Mecatronist Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 12 euro brut/ora.
Germania Brutar Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 9,50 euro brut/ora.
Germania Mecatronist Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau limba romana Salariul oferit este de 12 euro brut/ora.
Germania Mecatronist auto Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 9 euro brut/ora.
Germania Vopsitor auto Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 9 euro brut/ora.
Germania Carosier Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 9 euro brut/ora.
Germania Operator CNC (strungar/frezor) Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau limba romana Salariul oferit este de 12 euro brut/ora.
Germania Montator acoperisuri Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit porneste de la 13 euro brut/ora.
Germania Electrician Cunostinte de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 11 euro brut/ora.
Germania Sudor Cunostinte de limba germana - nivel A2 sau de limba engleza - nivel B1/B2 Salariul oferit este de 13 euro brut/ora.
Germania Ospatar/commis de rang (f/b) Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza - nivel B2 Salariul oferit este de aprox. 2000 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala.
Germania Bucatar (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 si de engleza - nivel B1/B2 Salariul oferit este de aprox. 2000 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala.
Germania Bucatar (f/b) Cunostinte de limba engleza, cunostintele de limba germana constituie avantaj. Salariul oferit este de 2000-2800 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Inginer service (f/b) Cunostinte bune de limba germana, franceza si engleza Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala.
Germania Inginer programare instalatii (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2/B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala.
Germania Programator PLC (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 si de limba engleza - nivel B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala.
Germania Inginer frigotehnist (f/b) Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala.
Germania Camerista/roomboy Constituie avantaj cunostintele de limba germana sau engleza, insa nu este obligatoriu Salariul oferit este de 10,30 euro brut/ora.
Germania Manipulant bagaje (f/b) Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 euro brut/ora.
Germania Manipulant bagaje (f/b) Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 - 11 euro brut/ora.
Germania Manipulant bagaje (f/b) Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 euro brut/ora.
Germania Manipulant bagaje (f/b) Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de min. 10 euro brut/ora.
Germania Manipulant bagaje (f/b) Cunostinte foarte bune de limba germana Salariul oferit este de 10 euro brut/ora.
Germania Lucrator in depozit (f/b) Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 10 euro brut/ora.
Germania Manipulant bagaje (f/b) Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 11-12 euro brut/ora.
Germania Manipulant bagaje (f/b) Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de 10 - 11 euro brut/ora.
Germania Mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare Cunostinte de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 1700 - 2300 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Bucatar (f/b) Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit porneste de la 1700 euro brut/luna, in functie de experienta profesionala.
Germania Personal in domeniul hotelier - gastronomic Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit este de 1600 euro brut/luna.
nr. locuri de munca: 332  
Irlanda Ciontolitor transator carne Limba engleza - nivel incepator Salariu brut intre 19367-22000 euro/an.
Irlanda Ingrijitor batrani Engleza - nivel conversational Salariul variaza in functie de locatie, dar minimul este 7.83/ora
Irlanda Sef complex zootehnic Limba engleza - nivel mediu Salariu brut 30.000-35.000 euro/an
nr. locuri de munca: 61  
Letonia Constructor de drumuri Engleza sau Rusa - nivel conversational 1000 euro brut/luna
Letonia Conducator excavator Engleza sau Rusa - nivel conversational 1000-1200 euro brut/luna
Letonia Excavatorist Engleza sau Rusa - nivel conversational 1000-1200 euro brut/luna
Letonia Lacatus mecanic, mecanic auto Engleza - nivel A1 (basic) 14-16 euro brut/ora
Letonia TENCUITOR Engleza - nivel A1 (basic) 14-16 euro brut/ora
Letonia INSTALATOR Engleza - nivel A1 (basic) 14-16 euro brut/ora
Letonia ZUGRAV Engleza - nivel A1 (basic) 14-16 euro brut/ora
nr. locuri de munca: 92  
Malta Montator semne de circulatie Engleza scris, vorbit nivel mediu intre 12.000 - 17.000 Euro/an.
nr. locuri de munca: 1  
Marea Britanie sudor MIG engleza nivel mediu 9.5 lire brut pe ora
Marea Britanie asistent social engleza C1 32000-38000 lire brut pe an
Marea Britanie asistent social practicant engleza avansat 17043-18330 lire brut pe an
Marea Britanie coordonator ingrijitori persoane la domiciliu engleza avansat 22886,60 lire brut pe an
Marea Britanie director adjunct engleza avansat 25757,53 lire brut pe an
nr. locuri de munca: 17  
Norvegia Frizer/coafor Limba engleza-bine. Intelegerea unei limbi scandinave-avantaj 150 NOK brut/ora (echivalentul a 15,83 euro brut/ora)
Norvegia Inginer programator (CTO) Limba engleza - nivel C1 6500 euro brut/luna
Norvegia Mecanic auto Limba engleza - nivel B1 190-230 NOK brut/ora (echivalentul a 20-24 euro brut/ora)
Norvegia Tinichigiu auto Limba engleza - nivel B1 200-220 NOK brut/ora (echivalentul a 21-23 euro brut/ora)
nr. locuri de munca: 23  
Olanda sudor engleza bine max 950 euro brut/saptamina
Olanda inginer engleza bine max.950 euro brut/saptamina
Olanda lacatus confectii metalice engleza bine max.950 euro brut/saptamina
Olanda inginer mecanic engleza bine max.950 euro brut/saptamina
Olanda CULEGATORI FLOAREA SOARELUI nu se solicita limba straina 9,59 euro/ora pentru persoanele peste 22 ani-pentru primele 4-8 saptamini,in functie de performante,dupa acesta perioada 10,76 euro/ora
Olanda muncitori in productia de hrana ciini si pisici engleza satisfacator 10,42 euro brut/ora pentru persoanele peste 22 ani
Olanda stivuitorist -engleza satisfacator 10,29 euro brut/ora pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani
Olanda manipulant marfa engleza satisfacator 10,12 euro brut/ora pentru persoanele peste 22 ani
Olanda Muncitori necalificați engleza satisfacator 10,12 euro brut/ora pentru persoanele peste 22 ani
Olanda lucrator in bucatarie engleza satisfacator 10,29 euro brut/ora pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani
Olanda lucratori la banda de productie engleza satisfacator 9,60 euro brut pe ora pentru persoanele peste 22 ani
Olanda ajutor de bucatar engleza satisfacator 1996 euro brut/luna pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani
Olanda manipulanti depozit engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora pentru persoanele cu virsta mai mare de 22 ani
Olanda manipulant depozit-departament transport engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora
Olanda manipulant depozit departament primire marfa engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora
Olanda manipulanti marfa in departamentul de vanzari engleza satisfacator 9,64 euro brut/ora
Olanda creatori buchete de flori engleza satisfacator 9,22 euro brut/ora pentru prsoanele peste 22 ani
Olanda muncitori in sere engleza minim conversational min.1456,max.1510,88 pentru 4 saptamini,48 de ore/saptamina
Olanda Montatori izolatii O cunoaștere suficientă a limbii engleze, germane, olandeze sau franceze nu se specifica
Olanda dulgher -engleza satisfacator nu se specifica
Olanda sofer profesionist-categ C,E engleza sau germana nivel minim nu se specifica
Olanda culegatori capsuni engleza nivel minim 9,59 euro brut /ora pentru 38 ore/saptamina,in acord cu CAO
Olanda culegator fructe nu se specifica 9,59 euro brut/ora
Olanda muncitor in productia de peste engleza minim 9,20 euro/ora
nr. locuri de munca: 426  
Polonia Dulgher de cofrare Franceza - avansat, poloneza - cunostinte de baza 2380 euro brut/luna (1674 euro net/luna)
Polonia Zidar Engleza - cunostinte de baza 18 zloti plonezi brut/ora (15 zloti polonezi net/ora)
Polonia Sudor MAG Franceza-sa poata comunica fara ajutorul interpretului, Poloneza- notiuni de baza Aproximativ 1800 euro net pentru 152 ore de lucru - aprox. 11,50 euro net/ora. Posibilitate de a lucra ore suplimentare care sunt platite suplimentar. Salariul aproximativ pentru munca cu ore suplimentare este estimate la 2000-2200 euro net/luna.
Polonia Muncitor in constructii poloneza la nivel de baza 2500-3500 zloti polonezi brut/luna
Polonia Sudor poloneza- notiuni de baza scris si vorbit 4000 brut/2857 net zloti polonezi/luna
nr. locuri de munca: 50  
Slovacia Sticlar nespecificat; max. 710 euro/luna
nr. locuri de munca: 12  
Slovenia inginer mecanic/energetician cunostinte bune de limba engleza 2.400 - 2.900 euro brut/luna
Slovenia Sofer autocamion/ masini tonaj mare engleza/rusa/germana/croata nivel de baza 1700-2000 euro net lunar
Slovenia Montator, dulgher acoperisuri cunostinte bune engleza/croata 1.500 euro brut/luna
nr. locuri de munca: 4  
Spania Tehnician Limba engleza (dar nu este obligatoriu) 800 euro net/luna
Spania operator centrale electrice limba spaniola-utilizator experimentat (nivel C1); limba engleza-utilizator independent (nivel B1) negociabil - functie de experienta
nr. locuri de munca: 4  
Suedia vopsitor auto Engleza ( nivel elementar) 2500-3000 Euro brut/lunar
Suedia mecanic auto Engleza nivel elementar.Limba nu va fi o problema deoarece in cadrul unitatii mai lucreaza angajati 2500-3000 Euro brut/lunar
nr. locuri de munca: 8  
Ungaria frezor-strungar maghiara 180 500 ft/luna, la care se poate aduga bonusuri conform rezultatelor
Ungaria sudor maghiara 180 500 ft/luna, la care se pot adauga bonusuri conform rezultatelor
Ungaria mecanic auto maghiara 180500 FT
nr. locuri de munca: 4  
total locuri de munca 1337  
INFORMATII SUPLIMENTARE LA: www.eures.anofm.ro
Compartiment EURES: ELENA TUDOSE - telefon: 0241.481.553 (int. 5)
AJOFM Constanta